Jessica Simpson LifeNight sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson mostanában már csak az állandó fogyókúrái miatt szerepel a lapokban. Évekkel ezelőtt azonban épp a tökéletes teste és a bájos hangja miatt imádta a közönség.

A harminckét éves világsztár tizenkilenc éves korában, 1999-ben robbant be a köztudatba. Bájos volt, szőke és karcsú, és igen visszafogott családból származott. Az I Wanna Love You Forever című száma azonnal a slágerlisták élén landolt, Jessica karrierje pedig szépen beindult. Talán a szigorú nevelés hozta ki belőle azt, hogy huszonkét évesen férjhez ment, mindennapjairól pedig valóságshow készült. Az egykori énekesnőből egy csapásra celeb lett, aki három éven belül el is vált hírnévre éhes férjétől. Jessica azóta már anya lett, de a terhesség és a szülés igencsak nyomot hagyott az alakján. Pedig 2005-ben a Hazárd megye lordjai című mozifilmben még igazán szexis volt a pink bikinijében.

Íme Jess első filmszerepe:

Az énekesnő első klipje még 1999-ből:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.