Nem könnyű a modellek élete! Élő adásban ejtette el a gyermekét

karácsony modell divatbemutató elejtés producer show gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A This Morning műsor producere mikuláslányszerkóban lejtett végig a kifutón kislányával, amikor a kisebb baleset történt.

Magas sarkúban egyensúlyozni bizony nehéz feladat. Még a legnagyobb modellekkel is megesik, hogy olykor-olykor megbotlanak saját lábaikban.

Pár napja az angol This Morning műsor producere is megtapasztalhatta, nem könnyű a gyönyörű modellek élete sem. A hölgy a show karácsonyi divatbemutatója kedvéért bújt mikulásjelmezbe, és miközben tűsarkúban lejtett végig a kifutón, kislányát a karjaiban cipelte. Egy rossz mozdulat miatt azonban elveszíthette az egyensúlyát: anya és lánya együtt esett el élő adásban. A kislány könnyekben tört ki, és még sokáig lehetett hallani, hogy keservesen sír a kulisszák mögött, de szerencsére az ijedtségen kívül nem történt más baj és mindketten sérülések nélkül megúszták a kisebb balesetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.