Miley Cyrus fogyás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus rengeteget fogyott az utóbbi időben. A tinisztár korábban súlyproblémákkal küzdött, mostanában azonban bomba formában van. Vajon mi a titka?

Miley, a Disney-sztár még csak tizenkilenc éves, de már évek óta a súlyáról cikkeznek a lapok. A fiatal lány tavaly kissé eleresztette magát, és fölszedett közel tíz kilót. Mostanában azonban nyoma sincs a puha pocaknak és a vastag comboknak, Hannah Montana megformálójának alakja ugyanis tökéletes. A sztár egy ideje komoly kapcsolatban él Hollywood új szívtiprójával, Liam Hemsworth színésszel. Valószínűleg a szerelemnek és az életmódváltásnak köszönheti a sztár, hogy bomba formában van.

AFP
AFP

Miley titka három dologban rejlik, ezek pedig az étkezés, a sport és a motiváció. A színésznő esküszik a kis adag ételekre: egy nap ötször eszik, és semmit sem von meg magától, amit nagyon szeret, csakis az adagokat csökkentette. Sok sztárral ellentétben a szénhidrátokat - rizst, tésztát - sem mellőzi, mert ezekből nyer energiát. Hetente méri a súlyát, hogy mindig legyen motivációja. Reggelire általában tojást eszik zöldségekkel, majd joghurtot és müzlit nassol. Délelőtt bekap valamilyen gyümölcsöt. Ebédre csirkét vagy halat fogyaszt salátával, desszertnek szezonális gyümölcsöt választ. Uzsonnára is gyümölcsöt eszik Miley, vacsorára pedig sushit, barnarizst, esetleg csirkét vagy pulykát falatozik. Hetente kétszer egy kis fekete csokit vagy jégkrémet is engedélyez magának. A sztár láthatóan nem mellőzi a gyümölcsöket, a cukor viszont elengedhetetlen, ha valaki annyit edz, mint ő.

A sztár imád mozogni: odáig van a pilatesórákért, és kedvesével szinte minden nap órákig sétáltatják kutyusukat, Floydot. Kardiómozgást is végez a csinos lány: ő is, mint manapság a legtöbb hollywoodi híresség, az alacsony intenzitású aerobikórákra esküszik - egy ilyen órán 600 kalóriát is könnyedén eléget. Miley így érte el, hogy 164 centijéhez 51 kiló társuljon - alakja pedig valóban kifogástalan.

MOZOGJ VELÜNK TE IS! MI IS A SPORTOS ÉLETMÓDRA SZAVAZUNK...


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.