Andie MacDowell lánya éppen olyan gyönyörű, mint híres édesanyja

modell színésznő Andie MacDowell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alma nem esett messze a fájától: a tizenhét éves Sarah Margaret Qualley épp olyan gyönyörű, mint híres édesanyja, Andie MacDowell. 

AFP
AFP


Ahogy múlik az idő, a fiatal Sarah Margaret Qualley egyre jobban hasonlít a színésznőre. Anya és lánya együtt jelentek meg a cannes-i filmfesztiválon, ahol mindenkit lenyűgöztek a szépségükkel. Az ötvennégy éves Andie pompásan festett pánt nélküli Giorgio Armani ruhakölteményében, lánya pedig fantasztikusan nézett ki a mesés, zöld Elie Saab kreációban.

AFP
AFP

Andie másik lánya, a huszonkét éves Rainey is hasonlóan gyönyörű teremtés, a színésznő azonban nem szeretné, hogy lányai az ő útját kövessék. "Próbáltam beszélni velük, hogy válasszanak egy kevésbé stresszes munkát" - vallotta Andie, aki az 1980-as években kezdett modellkedni. Persze számtalan filmben is szerepelt, de modellként a mai napig aktív: a L'Oreal egyik arca, emellett szerepelt már Yves Saint Laurent, Anne Klein és Bill Blass kampányaiban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.