Két új recepttel indítjuk a hetet: tonhalas mártogatós és zöldséges marhatekercs

gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindítjuk ezt a hetet is. Egyből két recepttel kezdünk, hogy tudjunk miből választani. Az első egy tonhalas krém, aminek egy újabb, egyszerű és rendkívül kellemes fogyasztási módját mutatja be, a második recept pedig egy pikánsabb marha. A Webszakács csapata a forgatás minden egyes pillanatát rendkívüli módon élvezte. Mi a véleményetek? A receptek továbbra is 4 főre vannak megadva.

Tonhalas mártogatós

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=VuArzHIRp39E4jmH

Zöldséges marhatekercs

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=VTtDeBGCXi0pK4Bv

Hozzávalók:


60 dkg marhacomb (gömbölyű felsál)
0,5 db kínai kel
20 dkg sárgarépa
20 dkg cukkini
1 db zellergumó a zöldjével
15 dkg vöröshagyma
15 dkg paradicsom
1 dl sötét szójaszósz
1 l víz
2 evőkanál balzsamecet

frissen őrölt bors

A vékonyra szeletelt és még vékonyabbra klopfolt marhahúst megsózom, a kisujjnyi vastagságú hasábokra vágott cukkinit és sárgarépát belefektetem. Összegöngyölöm, összetűzöm. A lábosba vizet teszek, a szélesmetéltre vágott kínai kelt és a maradék zöldséget (a zellert, zellerzöldet, a hagymát, a paradicsomot) beleteszem a vízbe. Ízesítem sóval, balzsamecettel, sötét szójaszósszal. Amikor fölforrt, beleteszem a töltött húst és körülbelül 40-50 perc alatt puhára főzöm benne.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.