Őszi trendek: 4 egyszerű, könnyen elkészíthető őszi frizura a kifutókról

fashion week modell kifutó őszi frizura haj szépség ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha a trendek teremtői is a mi kedvünkben szeretnének járni: a nyárnál sokkal rohanósabb, dolgosabb őszi szezonra könnyen elkészíthető frizurákat ajánlanak. A sokszor időigényes fonás helyett a fésülés és a zselézés kerülnek a középpontba. A Life.hu megmutatja a legkönnyebben elkészíthető frizurákat a kifutókról.

Könnyed középválaszték

Az őszi kifutók slágere volt a középen elválasztott, rendezetlen, most keltem ki az ágyból hatású frizura. A választék ebben az esetben nem nyílegyenes, hanem természetes hatású. A hajformázóval átdolgozott tincseknek óriási csavarókkal adhatsz tartást és volument, amelyeket az ujjaiddal rendezhetsz végül rendezetlenné.

Forrás: style.com
Forrás: style.com

Alexander Wang, Balmain, Burberry Prorsum

Feszes oldalválaszték

Ha viszont ragaszkodsz az oldalválasztékhoz, akkor idén ősszel ismét kerüljön elő a vizes hatású zselé és a fésű - legalábbis ezt tanácsolják a nagyok. Nemcsak a Christian Dior és a Calvin Klein Collection kifutóin sorakoztak a modellek szigorúan elválasztott, a fejtetőre simított, vizes hatású hajjal, hanem megannyi tervező hajszobrászai erre a megoldásra szavaztak. A vizesen a fejtetőre lapuló tincseket a legtöbben a tarkón, copfban fogták össze.

Forrás: style.com
Forrás: style.com

3.1 Phillip Lim, Calvin Klein Collection, Dior

Feltupírozott skalp

Az előző továbbfejlesztett verziója egy kevés 1960-as éveket csempész a frizuradivatba. Az oldalválaszték és a copf között jókora feltupírozott hajtömeggel teheted még izgalmasabbá a megjelenésed.

Forrás: style.com
Forrás: style.com

Derek Lam, Anna Sui

Gombóc a tarkón

Ha nem rajongsz a copfért, vagy valamivel decensebb megjelenésre vágysz, tökéletes és egyszerű megoldás lehet számodra a tarkókonty vagy tarkó hajfánk. Az eredeti hajfánk elkészítését Takács Nóra, a Hogyan legyek jó nő? háziasszonya is elkészítette már. A videóért kattints ide!

Forrás: style.com
Forrás: style.com

Diane Von Furstenberg, Dolce&Gabbana

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.