Mark Zuckerberg gyesre megy - Elhagyja egy időre a Facebookot

Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg -
gyes kisbaba Facebook igazgató család Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leendő apuka úgy érzi, kislánya születése után több időt szeretne a családjával tölteni, így elhagyja a vezérigazgatói széket - persze nem örökre. 

Két teljes hónapra hagyja magára csapatát a világ egyik legnagyobb közösségi oldalának alapítója. A 31 éves üzletember persze nyomós okkal teszi ezt: hamarosan megszületik a kislánya. A bejelentést a saját Facebook oldalán közölte, ahol kicsit részletezte is a döntésének okait.

Már játékokat és gyerekkönyveket is vásárolt a család, sőt, a babakocsijuk is megvan már. Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg

Később hozzátette, hogy ez az idő egyáltalán nem számít soknak, és a Facebooknál minden dolgozónak 4 hónap gyermekszülés utáni szabadság jár, ezt pedig a kicsi első évében bármikor kivehetik. Zuckerberg és felesége még a nyáron jelentették be, hogy első gyermeküket várják.

Férfiak gyesen: megalázó vagy modern?

A tengerentúlon már régóta zajlik, hazánkban még számtalan tévhit övezi azokat az apukákat, akik az anya helyett maradnak otthon a kisgyerekkel. Mi lehet a háttérben? Karrierista anyákról és elnőiesedett férfiakról van szó?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.