3 éves kislány az internet új sztárja - szuperhős lett belőle

Forrás: Facebook/Austin Steinbach -
kislány család szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hároméves Kaylieann Steinbachról különleges óvodás képek készültek idén Halloweenkor. A kislányért már most rajong az internet népe!

Kaylieann Steinbach még csak három éves, de már most komoly rajongótábora van a neten. A kiscsaj óvodás fotózásra készült, az édesapja pedig szokás szerint kitette az aznapi ruháját.

A szuperhősökért rajongó kislány azonban nem tágított attól az ötletétől, hogy Supergirlnek öltözve menjen el aznap otthonról.

Forrás: Facebook/Austin Steinbach

Az édesanyja sem lett végül mérges a fotók miatt, sőt, imádta kislánya és a Superman baba közös képét. A kislány egyébként olyannyira rajong az efféle figurákért, hogy alig tesz pár lépést kedvenc Superman babája nélkül.

Kaylieann Steinbach képe hatalmas sikereket ért el a Redditen, és mint kiderült, nemcsak ő, de édesapja is rajong a szuperhősökért. A kislánynak egyébként hallókészüléket kell hordania, mert mindkét fülére 75%-ban süket. Ez azonban nem gátolja meg abban, hogy boldog gyerekkora legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.