Heteken belül megszül Mila Kunis - így fest nagy pocakkal

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gice -
Ashton Kutcher terhesség Mila Kunis család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood egyik legszebb színésznője, Mila Kunis idén ősszel szüli meg második gyermekét. Mila a laza kismamaruhák híve, legutóbb pedig már hatalmas pocakkal kapták lencsevégre. Természetesen így is remekül fest a sztár!

Mila Kunis és Ashton Kutcher második gyermeke ősszel születik meg, tehát biztos, hogy heteken belül hírt adhatunk a csöppség érkezéséről. Mila azonban nem pihen, nagy pocakkal is gyakran látni őt Hollywoodban. Legutóbb egy laza outfitben kapták őt lencsevégre: a famert egy mindent takaró poncsóval párosította. Ez tényleg tökéletes viselet egy minden lében kanál kismamának! A róla készült képeket itt nézehetd meg.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gice

Mila és férje egyébként roppant laza szülők, talán túlságosan is: nemrég ugyanis arról meséltek, hogy bizony kislányuk már tud szitkozódni, amit feltehetően tőlük tanult. Reméljük, a második gyereknél azért óvatosabban bánnak majd a szavakkal...

Te is lehetsz stílusos kismama!

Nagy pocakkal nagyon nem könnyű divatozni, csinosnak lenni, de persze mégsem lehetetlen! Korábban itt és itt adtunk hasznos tippeket kismamáknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.