fashion week terhesség Tatár Csila kismamadivat várandósság kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron nem nehéz kismamaként felöltözni, hiszen könnyű kisruhákkal át lehet vészelni a nagy pocakos időszakot. Az ősz és a tél azonban már kemény dió, hiszen fontos a többrétegű öltözet, a praktikum, aki pedig a várandóssága alatt is dolgozik, annak ráadásul nem árt mindezt csinosan véghezvinnie. Szerencsére ez ma már megoldható – mutatjuk is, hogyan! 

Itthon közel sincs akkora választék csinos kismamaruhákból, mint mondjuk Nyugat-Európában, és trükközni is kell, hogy ne méregdrágán, de azért okosan megoldjuk a várandósság alatti öltözködést. A divat idén különösen kedvez a kismamáknak, hiszen egy vastag macskanadrág, egy kényelmes trikó és egy csinos poncsó, oversize kardigán tökéletes választás, ráadásul kényelmes is.

Forrás: Lookbook

De bátran megmutathatod pocakodat egy kötött ruhában is, ezek többnyire elasztikusak, így simán hordhatók a terhesség alatt. Az ingruhák is hódítanak idén, amiket kombinálhatsz vastag kabáttal, bőrdzsekivel!

Forrás: Lookbook

A farmerról sem kell lemondanod a terhesség alatt: a kismamanadrágok kényelmesek, és sokszor pont úgy festenek, mint a hagyományos nadrágok, csak épp hastájékon más a szabásuk. Variáld őket oversize felsőkkel, zakóval, kardigánnal!

Forrás: Lookbook

Tatár Csilla egy igazi divatos kismama

A műsorvezető már jócskán a 7. hónapban van, így van tapasztalata a kismamaruhák terén. Csilla várandósan is remekül néz ki, így megkérdeztük, ő hogyan állította össze a kismama-ruhatárát. ,,Nagyon lényeges szempont a ruháknál, hogy kényelmesek, előnyösek legyenek, és persze csinosak is. Nyáron könnyű volt öltözködni, mert még nem volt olyan nagy a pocakom, most azonban, hogy jönnek a hidegebb napok, át kell gondolni, mikor mit veszek fel. A fűzős cipőimet például le kellett cserélnem, mert nem tudom őket bekötni, akárhogy bűvészkedek. A magassarkú cipők kikerültek a repertoárból, a hétköznapokban nem viselem őket, esetleg néha, 1-1- fotózáson. Eddig nadrágokat hordtam, de most már olyan sokat nő a pocakom, hogy előfordult, 2 hétig tudtam csak hordani egy nadrágot, mert túl nagy lett hozzá a hasam. Az ilyen ruhadarabok terén egyébként nem túl nagy itthon a választék – csak nagyon kevés márka gyárt csinos, kényelmes kismamanadrágokat. Ezért kezdek áttérni a ruhákra: ugyanott vásárolok, ahol szoktam, csak nagyobb méretben."

És hogy mostanában mikből tudsz válogatni? Kevés fast fashion üzlet tart kismamaruhát, de ne aggódj: számtalan márka kínál olyan fazonú ruhákat, amik bőven viselhetőek babavárás idején!

1. Non+ 2. F&F 16 font 3. Mango 8995 forint 4. Je Suis Belle 5. Zara 8995 forint 6. H&M 6990 forint

Irodában dolgozol? Ez a szett csinos, kényelmes és trendi!

1. Mamas&papas 3597 forint 2. Annamária Papp 42.000 forint 3. H&M 6990 forint 4. Zara 3995 forint 5. Kazar 6. Mamas&papas 6597 forint

De szerencsére vannak nagyon csinos kismamaruhák is – mi imádjuk őket!

1. Topshop 42 font 2. H&M 6990 forint 3. Asos 38 font 4. H&M 8990 forint 5. Hellobaby 11.900 forint 6. Essere 2

Szerinted mennyire fontos, hogy egy kismama csinos legyen?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.