Boldog születésnapot, Palvin Barbi! 7 alkalom, amikor a magyar modell túlragyogta a világsztárokat

Palvin Barbara világsztár Hollywood születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű magyar modell ma ünnepli 23. születésnapját, ennek apropóján összeszedtünk néhány szettet, amivel még a világsztárokat is túlragyogta, és bebizonyította, hogy nemcsak bikinis képeken és divatfotókon, hanem a vörös szőnyegen is ő a legszebb.
  • Ugyan nem a 2013-as Golden Globe-gála volt Barbi első vörös szőnyeges megjelenése, de az elsők közül bizony ez volt a legemlékezetesebb. Nem is csoda, hiszen tökéletesen passzolt hozzá ez az álomszép Chanel ruha.
Forrás: AFP/Northfoto
  • 2015-ben, a cannes-i filmfesztiválon egy tűzpiros ruhában keltette fel mindenki figyelmét a bájos modell. Az alakját is gyönyörűen kiemelte ez a testhezálló estélyi.
Forrás: AFP
  • Cannes-ban idén is csodásan festett Barbi, bár egészen más stílusú ruhát választott, mint egy évvel ezelőtt. A könnyű, légies stílusú, fodrokkal kombinált ruha meseszépen állt neki.
Forrás: AFP
  • A velencei filmfesztiválon hasonlóan könnyed stílusú ruhát viselt, amivel szintén nem okozott csalódást. Ő volt az este legfényesebb csillaga!
Forrás: AFP
  • A 2016-os amfAR-gálán egy nagyon elegáns és egyben vagány, fekete tüllruhára esett a választása.
Forrás: AFP
  • A Sports Illustrated magazin 2016-os partijára szintén egy fekete ruhát választott, ami ezúttal nagyon csillogott, és persze, hogy tökéletesen állt Barbin.
Forrás: Northfoto
  • A híres magazin nyári lapszámának bemutatóján egy kicsit egyszerűbb és maszkulinabb stílust láthattunk Barbitól.
Forrás: AFP/Northfoto

Topmodellek és topgázsik – Ők a leggazdagabb és legszebb nők a világon!

Gyönyörűek, előttük hever a divatvilág, a legnagyobb márkák kifutóin és kampányaiban szerepelnek. De ki a 10 legkeresettebb és legjobban fizetett topmodell, és hányadik lett a mi Palvin Barbink? Íme!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.