Teljesen megváltozott az egykor kövér nő

Forrás: Facebook/Judith Pallanza -
elhízott fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judith Pallanza brutálisan el volt hízva, de borzasztó külseje már a múlté. Megváltoztatta az életmódját, és ezzel együtt a külsejét is. 

A 34 éves nő órási ruhamérettel és 1,5 mázsás súllyal rendelkezett. 4000 kalóriát fogyasztott naponta, mindennap egykilónyi mentolos cukorkát szopogatott el. A négygyermekes édesanyát egy idő után zavarni kezdte a súlya, ezért az orvosával étvágycsökkentőt íratott fel.

Judith Pallanza 2015-ben gyomorszűkítő műtét mellett döntött Forrás: Facebook/Judith Pallanza

Hatásosnak is bizonyultak a kapszulák, ugyanis 3 hónap alatt 40 kiló feleslegtől szabadult meg. Ám szerencsétlenségére a "csodaszert" kivonták a forgalomból, így Judith ismét visszaesett, újból 120 kilót nyomott.

A műtét után életmódot is váltott, és rendszeres mozgásba kezdett Forrás: Facebook/Judith Pallanza

2015-ben végül a gyomorszűkítő műtét mellett döntött, majd ezzel együtt egészséges életmódra és mozgásra cserélte a töménytelen mentolos cukorkát. Ezt követően 70 kilótól szabadult meg, Boldogsága azóta teljes, mióta a kinyúlt bőrszöveteket is eltávolították a testéről.

Judith azóta boldog életet él Forrás: Facebook/Judith Pallanza

"Akkor lettem igazán büszke magamra, amikor a sátorszerű pluszbőrt is leplasztikázták rólam, mert hiába fogytam le, a kinyúlt bőr miatt úgy néztem ki, mint egy shar pei kutya" – írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.