Kim Kardashian régi családi képet posztolt - Fotó!

fotó kim kardashian család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian egyre több értékes családi képet oszt meg rajongóival, nemrég saját gyermekkorából mutatott meg egy emléket: ilyen boldogok voltak édesapjukkal.

A közösségi oldalak királynője visszafogta magát, már ami a posztolást illeti. Magamutogatás helyett többnyire családi fotókkal árasztja el az Instagram- és Facebook-oldalát, ezt váltotta ki belőle a Párizsban történt brutális kirablása. Egy időre teljesen el is tűnt a közösségi oldalakról, visszatérése óta pedig meghittebb képeket oszt meg rajongóival.

Kim Kardashian ilyen édes kislány volt, még a hírnév előtt Forrás: Facebook/Kim Kardashian

Nemrég például egy nagyon régi, családi fotót tett közzé Kim Kardashian, amin ő látható testvéreivel és édesapjával: Kim, Korutney, Rob és Khloe ülnek szüleikkel egy kanapén, szépen kiöltözve. A rajongók természetesen nagyon örültek a soha nem látott fotónak, de a kép egy régóta keringő pletykát is elindított újra. Valamelyik gyermek ugyanis nagyon kilóg a sorból, mégpedig Khloé. Ő az, aki a kommentelők szerint egy kicsit sem hasonlít sem a szüleire, sem a testvéreire, meggyőződésük, hogy őt örökbe fogadták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.