Kim Karadshian megszólalt a párizsi kirablásáról

2017.03.20. 15:45

Először beszélt őszintén Kim Kardashian arról, mit érzett, amikor Párizsban fegyveres rablók támadták meg. Azt hitte, hogy meg fogják erőszakolni, és meggyilkolják.

Borzalmas élményben volt része Kim Kardashiannak, amikor családjával elutaztak Párizsba a divathétre. A valóságshow-sztárt fegyveres rablók támadták meg lakosztályában, amikor egyedül volt, de eddig nem beszélt arról, mit élt át akkor. A legrosszabbra készült fel lelkiekben, azt hitte, megerőszakolják és lelövik a rendőrnek öltözött rablók.

Kim Kardashian először beszélt kirablásárólForrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

"Egy hálóing volt rajtam, és alatta semmi. Megragadták a lábamat és húztak lefelé az ágyról. Azt hittem, hogy meg fognak erőszakolni. Teljesen felkészültem rá lelkileg, aztán nem történt meg. Összeragasztották a lábamat és rámfogták a pisztolyt. Arra gondoltam, hogy le fognak lőni. Közben azért imádkoztam, hogy Kourtney normális életet tudjon élni, miután megtalálta a holttestemet az ágyon" - idézi a Daily Mail Kim Kardashian beszámolóját, akinek többmilliós ékszereit rabolták el a betörés során. Kim szerencsésen megúszta, a rablók ugyanis fizikálisan nem bántották. Miután végeztek, bezárták a fürdőbe és elmenekültek. Kim ezután szüneteltette Instagram-oldalát, azóta pedig teljesen más jellegű képeket posztol, mint a rablás előtt.

kim kardashianPárizsrablás