Kim Karadshian megszólalt a párizsi kirablásáról

Párizs kim kardashian rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először beszélt őszintén Kim Kardashian arról, mit érzett, amikor Párizsban fegyveres rablók támadták meg. Azt hitte, hogy meg fogják erőszakolni, és meggyilkolják.

Borzalmas élményben volt része Kim Kardashiannak, amikor családjával elutaztak Párizsba a divathétre. A valóságshow-sztárt fegyveres rablók támadták meg lakosztályában, amikor egyedül volt, de eddig nem beszélt arról, mit élt át akkor.

A legrosszabbra készült fel lelkiekben, azt hitte, megerőszakolják és lelövik a rendőrnek öltözött rablók.

Kim Kardashian először beszélt kirablásáról Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

"Egy hálóing volt rajtam, és alatta semmi. Megragadták a lábamat és húztak lefelé az ágyról.

Azt hittem, hogy meg fognak erőszakolni.

Teljesen felkészültem rá lelkileg, aztán nem történt meg. Összeragasztották a lábamat és rámfogták a pisztolyt. Arra gondoltam, hogy le fognak lőni. Közben azért imádkoztam, hogy Kourtney normális életet tudjon élni, miután megtalálta a holttestemet az ágyon" - idézi a Daily Mail Kim Kardashian beszámolóját, akinek többmilliós ékszereit rabolták el a betörés során. Kim szerencsésen megúszta, a rablók ugyanis fizikálisan nem bántották. Miután végeztek, bezárták a fürdőbe és elmenekültek. Kim ezután szüneteltette Instagram-oldalát, azóta pedig teljesen más jellegű képeket posztol, mint a rablás előtt.

Újabb tragédia Michael Schumacher családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-tragedia-michael-schumacher-csaladjaban.htmlElhunyt a Foram-1-es legenda szeretett nagybátyja, Karl-Heinz Schumacher.TV + SztárokAFPIndul Pumped Gabóék valóságshow-jahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-pumped-gabo-valosagshow-ja-ma-indul.htmlPumped Gabó valóságshow-ja hamarosan elindul, és nem fognak benne finomkodni a szereplők. Szó szerint mindent megmutatnak! TV + Sztárok--Majka és Dundika egy hónapra Amerikába költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-majkaek-egy-honapra-amerikaba-koltoznek.htmlNagyon szereti Amerikát, pontosabban Las Vegast Majka, nem csoda, ha megfordult már a fejében a kiköltözés gondolata. Nemsokára újra kiutaznak, és lehet, hogy egyszer kint is maradnak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huAdele koncertjén volt minden: balhé és eljegyzés is!http://www.life.hu/sztarok/20170320-adele-nem-engedte-hogy-leultessek-az-embereket-a-koncertjen.htmlAdelenél betelt a pohár: nem bírta szó nélkül, rendre utasította a közönségét zaklató biztonsági őröket. TV + Sztárok--A Sláger FM-hez igazolt Dudás Ádám, az egykori híradós http://www.life.hu/sztarok/20170320-a-slager-fm-hez-igazolt-dudas-adam.htmlA TV2 volt híradósa, Dudás Ádám visszatér, csakhogy nem a tévé képernyőjére. Rádiós lett a műsorvezető, a 103.9 Sláger FM-hez szerződött. TV + SztárokOrigoLengyel Tamás, A mi kis falunk sztárja szakított szerelmével http://www.life.hu/sztarok/20170320-lengyel-tamas-szakitott-szerelmevel.htmlVége lett Lengyel Tamás kapcsolatának. A színész és szerelme két év után szakítottak, A mi kis falunk sztárja így csak a munkára koncentrál, de azért jut ideje az ismerkedésre is. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.