Tori Spelling életet adott ötödik gyermekének

szülés gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő nem titkolta el az örömhírt: boldogan tudatta mindenkivel, hogy megszületett ötödik gyermeke. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, tavaly ősszel derült ki, hogy Tori Spelling ismét babát vár. A színésznő akkor azt is bevallotta, hogy a kicsi nem tervezett gyermek lesz, de mivel mindig is nagy családra vágytak, így örülni fognak az érkezésének.

A Beverly Hills 90210 sztárja tegnap világra hozta ötödik gyermekét, aki a Beau Dean McDermott nevet kapta. A kisfiú aprócska tenyeréről feltöltött kép hamar a Twitter kedvence lett, és egy nap alatt több mint 2500 kedvelést kapott. Természetesen rengeteg gratuláció is érkezett komment formájában, aminek a frissen bővült család nagyon örült.

A 43 éves sztáranyuka a terhességéről is gyakran osztott meg fotókat, ami nem is csoda, hiszen kismamaként is igazán gyönyörű volt.

Fejős Éva babája is nemrég született

Fejős Éva megosztotta a Facebook-oldalán, hogy kislánya, Linda Zsófi megszületett. Az írónő terhessége minden pillanatáról beszámolt követőinek, így nem meglepő, hogy pár órával a szülés után máris megjelent az első fotó a piciről, amelyet itt tudsz megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.