Demcsák Zsuzsának a szerelemnél fontosabbak a gyermekei

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa párkapcsolat család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa őszintén mesélt a magánéletéről. Így telnek a mindennapjai. 

Demcsák Zsuzsa már többször is mesélt arról, hogy mennyire szereti a gyermekeit, és milyen fontos számára, hogy ők hárman mindig jó kapcsolatot ápoljanak egymással. Most pedig azt is elárulta, hogy vannak bizonyos rituálék, amelyekre mindennap sort kerítenek. Például:

"Könyvből olvasok meséket nekik születésük óta. A gyerekeim hozzám bújnak, csendben hallgatják a mesét, majd mindenki elmondja, mi volt aznap a legjobb és a legrosszabb dolog, ami vele történt. Ilyenkor olyasmiket is elmondanak, ami a kicsi lelküknek aznap fájó és bántó volt, de egymásnak erről őszintén beszélhetünk" - mesélte a műsorvezető, akinek néhány hónapja elrabolták a szívét, vagyis van az életében még egy ember, akivel nyílt és őszinte lehet.

Demcsák Zsuzsának a gyerekei mindennél fontosabbak, még a saját boldogságánál is Forrás: TV2

Elmondása szerint nemcsak alakulóban van a kapcsolata, hanem már előrehaladott fázisban jár. Bevallotta, hogy jól érzi magát, és komolynak tűnik a dolog, de természetesen ebben az esetben is elsődleges fontosságú, hogy a gyerekei hogyan vélekednek.

"Soha semmi nem volt és nem lesz fontosabb, mint a gyerekeim. Hiába vagyok boldog, bármikor bármilyen kapcsolatot megszakítanék, ha a gyerekeim nem fogadnák el a páromat! Számomra csak az működőképes, amit mi hárman megbeszélünk" - írta meg a Story.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.