Paris Jackson formás, de szőrös lábakat villantott: Fotó!

fotó szőrös láb Paris Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr fotóval örvendeztette meg a rajongóit Paris Jackson. A fiatal modell szőrös lábakkal pózol az Instagramon. 

Michael Jackson 19 éves lánya mindig felhívja valamivel magára a figyelmet. Tavasszal például bombaként robbant a fotója, amely a MET-gála után készült. A fiatal szőkeség ugyanis vállalhatalan szerelésben jelent meg, sőt, még a bugyiját is jócskán kivillantotta.

Most pedig egy újabb érdekes fotó került fel a sztár oldalára. Bizonyára mindenki hallott már arról a divatról, mely szerint a szőrös női láb a szexi. Nemrég egy összeállítást is készítettünk a legszőrösebb sztárokról: Miley Cyrus például még festette is a hosszú honaljszőrét.

Paris pedig egy olyan fotót tett közzé az Instagram oldalán, amelyen szőrös lábakkal szerepel. A követői közül senki nem tette szóvá, sőt, helyette több, mint 100 ezer kedvelést kapott.

if you're not competing with your brother over who can grow longer leg hair wyed

Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) által megosztott bejegyzés,

Szőrös fürdőruhában pózolnak a nők: Fotók!

Nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy a legújabb fürdőruhatrend is Amerikában látott napvilágot. Valószínűleg pillanatok alatt végig söpör majd a világon, hiszen a hülyeségre mindig vevők az emberek. De ennek aztán tényleg semmi értelme.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.