szőrös Hollywood szőr celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában azt gondoljuk, hogy Hollywoodban mindenki a legjobb formájában akar tündökölni, pedig ez nincs mindig így. A következőkben a legszőrösebb celeblábak kerülnek terítékre. 

Habár az elmúlt években a trend egyértelműen a nők teljes csupaszsága felé haladt, mindig voltak olyanok, akik a természetesség jegyében, vagy éppen lázadásukat kifejezendő a szőrös külsőt választották. Sőt manapság egyre több fiatal is elutasítja a szőrtelenítést, nemrégiben kiderült, hogy három évvel ezelőtthöz képest 20 százalékkal kevesebb fiatal szőrteleníti a hónalját. A hónaljszőr egyébként talán a legkedveltebb szőr, nemcsak hogy szépségversenyt rendeztek belőle, de a hollywoodi celebeknek is ez a kedvence. Madonna és a lánya is, illetve a fiatal színésznők is szívesen hagyják szőrösödni a hónaljukat.

Miley Cyrus még festette is a szőrös hónalját Forrás: Instagram/Miley Cyrus

Így lehet még dúsabb a szeméremszőrzeted

Egy időben a pucér szeméremdomb volt a divat, most azonban az ellenkezője hódít. De mit tehetnek azok, akik lézeres úton vagy rendszeres gyantázással szabadultak meg az intimszőrzetüktől? Olvasd el a Life.hu cikkét!

A lábszőr már kevésbé trendi, habár igencsak nagy rajongótáborra tett szert például az a fiatal lány, aki jó régóta nem nyúlt borotvához, és meg is mutatta nagyon szőrös lábait. Morgan Mikenas azért döntött a szőrös élet mellett, mert túl sok idejét vette el a szőrökkel való babrálás. "Nem célom, hogy bárkit lebeszéljek a szőrtelenítésről. Azt szeretném, hogy mindenki úgy éljen, ahogy neki a legkényelmesebb. Mi is a szépség? Számomra az a szép, aki szépnek érzi magát. Ne mondja meg más, milyennek kellene lennie annak, ami szép. Különbözni normális, különbözni jó" - vallja a fiatal lány.

Morgan Mikenas Forrás: Instagram/i_am_morgie

Ami a vörös szőnyeget illeti, onnan sem hiányoznak a szőrös lábak, habár ahogy említettük, nem olyan gyakori mint a hónaljpamacs. A szőrös láb legnagyobb híve a komikus, Mo'Nique, aki ráadásul szívesen meg is mutatja őket. "Muszáj megmutatnom Amerikának, hogyan néz ki egy igazi láb. Minden reggel borotválni, ez túl sok nekem. Úgy gondolom, hogy a szőrös női láb kicsit sem szokatlan a fekete nők között" - vallja Mo'Nique, aki méretes szőrei ellenére boldog házasságban él.

Mo'Nique szőrös lábat villantott a Golden Globe-gálán Forrás: AFP

Az elmúlt hónapok nagy meglepetése Bella Thorne volt, aki az American Music Awards-díjátadón jelent meg szőrös lábakkal. Sokan azt gondolták, hogy egy véletlenről van szó, hiszen a színésznő nadrágban volt, így könnyen lehet, hogy azt gondolta, úgysem látszanak ki a szőrszálak. De bizony kikandikáltak a nadrág alól, amivel jól meglepte rajongóit.

Bella Thorne szőrös lábbal jelent meg az American Music Awards-díjátadón Forrás: AFP

Később kiderült, hogy a színésznő egyáltalán nem bánja, amikor megnő a lábán a szőr, mert így is jól érzi magát. Nem sokkal később töltött is fel a lábairól egy még durvább képet, habár ehhez már azt a kommentet írta: "Rendben, megborotválkozom!"

Forrás: Snapchat/Bella Thornedab

Még 2011-ben Irina Shayk sokkolta a világot, amikor megcsillantak a fényben a pihéi, pedig az előzőekhez képest ez szinte nem is látszik, tényleg csak a napfényben. Hasonlóan járt Lindsay Lohan is, akit szintén paparazzók kaptak lencsevégre, Celine Dionról pedig kiderült, hogy csak a térdéig szőrtelenít, a combszőre egy reflektornak köszönhetően csillant meg a nagyvilág számára.

Borotva, gyantázás, végleges szőrtelenítés – Tények és tévhitek a szőrről

Tényleg erősebbek lesznek a szőrszálak a borotválástól? Tényleg végleges a végleges szőrtelenítés? A nadrág valóban kikoptatja a szőrt? Most eláruljuk, melyek a legnagyobb tévhitek a szőrről!
A nyári smink 5 alapszabályahttp://www.life.hu/trend/20170717-a-nyari-smink-5-alapszabalya-larion-oscartol.htmlAzt kell mondanom, hogy általánosságban jót tesz a bőrödnek, ha nyáron minimalizálod a sminket. De lemondanod nem kell róla, ha szeretnéd kiemelni szépségedet, csak körültekintően kell eljárni a sminkelés során. Erre az öt dologra mindenképpen figyelj! TrendOrigoA legsokkolóbb szemöldöktrendekhttp://www.life.hu/trend/20170613-a-legdurvabb-szemoldoktrendek.htmlNem is hinnéd, mi mindent lehet csinálni egy szemöldökkel. Az emberi kreativitás és persze az őrültség viszont nem ismer határokat, így a lehető legfurcsább szemöldöktrendek láttak már napvilágot. Mutatjuk is őket! Trend--Őrült fehérneműk: a tevepata bugyitól a férfi csipkékighttp://www.life.hu/trend/20170619-orult-fehernemuk-a-tevepata-bugyitol-a-ferfi-csipkekig.htmlA trendbe szabott őrületnek nincs határa, és miért éppen a fehérneműk újragondolása maradt volna ki az emberi elme kreativitásából? Íme, 4 hihetetlen, de mégis létező fehérneműtrend. Trend--A hírességek rémálma: a legnagyobb esések a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20170616-a-legnagyobb-esesek-a-voros-szonyegrol.htmlEmlékszel Jennifer Lawrence melyik szerepéért kapta az Oscar-díjat? Ez valószínűleg sokkal kevesebbekben maradt meg, mint az, hogy mekkorát esett a színpadra vezető lépcsőn. Ebből is jól látszik, mekkora jelentősége van egy ilyen vörös szőnyeges botlásnak, amiben egyébként Jennifer Lawrence már kifejezetten visszaesőnek számít, de nem is bánjuk, mert imádjuk, ahogy ezekre a kínos helyzetekre reagál. Trend--5 sminktermék, amelyek nélkül semmiképpen ne indulj el nyaralnihttp://www.life.hu/trend/20170614-5-sminktermek-ami-nelkul-semmikeppen-ne-indulj-el-nyaralni.htmlNyaraláskor, amikor egyébként is rengeteg holmit kell bepakolni, érdemes minimalizálni a sminkkészletünket. Ám van öt termék, ami nélkül tényleg nem érdemes útnak indulni, hiszen egy alap sminkfelszerelésre bármikor szükséged lehet. TrendThinkstockA természetesség és az unikornisosság találkozik Dallos Bogi stílusában - Interjú!http://www.life.hu/trend/20170622-dallos-bogi-enekesno-stilusarol-meselt-nekunk.htmlA fiatal zenésznemzedéknek stílusban is különc tagja Dallos Bogi, akinek nemcsak a hangja, a megjelenése is elbűvölő. Ami az öltözködést illeti, a saját bevallása szerint a természetesség és az unikornisosság keveredik benne. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.