Kisbabát vár Varga Alexa, a 2012-es év Playmate-je

kisbaba Varga Alexa terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várandós Varga Alexa, ezt az örömhírt pedig a követőivel is megosztotta Instagram-oldalán. A 2012-es év Playmate-jének már gömbölyödik a pocakja.

Varga Alexa hatalmas boldogságát nem bírta magában tartani, megosztotta minden követőjével, hogy anyai örömök elé néz. A nyuszilány Instagram-oldalán egy fotóval tudatta a hírt rajongóival, megmutatta, milyen szépen gömbölyödik már a pocakja.

Alexát több műsorból is ismerhetik az emberek, például az ÖsszeEsküvőkből, itt ismerkedett meg párjával is, ugyan akkor még nem egymás oldalán távoztak a társkereső műsorból.

Jáger Ricsi és Alexa a produkció után egymásra találtak, és nemsokára bővül a családjuk is. A 2012-es év Playmate-jének tökéletes alakján még alig látszik, hogy babát vár, de oldalra fordulva azért már gömbölyödik a pocakja. Alexa biztosan nem izgul azért, hogy megíhzik a terhesség alatt, hiszen ő pontosan tudja, hogyan hozza majd magát újra formába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.