Caramel és felesége, Szilvi különleges nászútra készülnek: "Készen állunk a kistesóra"

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Caramel Szilágyi Szilvia család gyermekáldás nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és Szilvi már régóta tervezgetik a családbővítést. A sztárpár abban bízik, hogy közelgő utazásuk során összejön a kistesó, és Maldív-szigeteki nászútjukról már hárman térhetnek haza.

Caramel és Szilvi öt évvel ezelőtt házasodtak össze. Mivel Szofi akkor alig múlt egy éves, nem mentek el nászútra, később pedig Szofi betegsége miatt teljesen más dolgok kerültek előtérbe.

Szofi mostanra legyőzte a korábban diagnosztizált akut limfoid leukémiát, így Caramel és Szilvi újra tervezgethetik elmaradt nászútjukat. A szerelmesek idén márciusban utaztak volna a Maldív-szigetekre, de a koronavírus közbeszólt, és le kellett mondaniuk az álomútról.

Ha minden jól alakul, hamarosan bepótolhatják az utazást, és házasságkötésük ötödik évfordulóján útra kelhetnek és eltölthetnek egy csodálatos hetet a mesés szigeten.

„Bevallom, szeretném átélni, milyen pár nyugodt idilli nap, amikor csak egymásra koncentrálunk Ferivel. Főleg, mielőtt kétgyermekes anyuka leszek. Mi készen állunk a kistesóra, de eddig még nem sikerült. Szofi nyomaszt is eleget a témával, nap mint nap felhozza, mert már nagyon szeretne testvért, de nem tudom sürgetni a dolgokat. Jön a baba, ha itt az idő, és lehet, épp az utazás fog segíteni..."

- mondta a Bors Extrának Szilvi.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.