Gyökeresen megváltoztatta kislányuk, Szofi betegsége Caramel és Szilágyi Szilvi életét

betegség leukémia Szilágyi Szilvia Molnár Ferenc Caramel gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel felesége, Szilágyi Szilvia elárulta, mennyire változtatta meg a család életét kislányuk, Szofi betegsége.

Tavaly diagnosztizáltak leukémiát Caramel 4 éves kislányánál. Akkor a szülők senkinek sem voltak hajlandóak beszélni Szofi állapotáról, az énekes felesége még a közösségi oldalról is eltűnt a kezelések idejére, hogy csakis a gyermekére tudjon koncentrálni. Szilágyi Szilvi most a Lokálnak adott interjút. Beszélt arról, hogy szépen-lassan kezd minden visszatérni a régi kerékvágásba.

A betegség óta teljesen másképp látom a világot. Rájöttem, hogy meg kell becsülnünk azt, ami körülvesz bennünket, és nagyon kell rá vigyáznunk. (...) Ki kell pihennem az elmúlt évet. Szép lassan minden a régi, újra aktív vagyok a közösségi oldalamon, bár sokszor könnyebb lenne anélkül. Szörnyű, ami velünk történt, mégis azt érzem, hogy a betegség idején nyugodtabb volt az életem.”

Szilágyi Szilvia életét megváltoztatta kislánya betegsége Forrás: Isntagram/sylviszilagyi

Szilágyi Szilvi azt is elárulta, miként változtatta meg életüket Szofi betegsége.

Az egész család életmódot váltott. Száműztünk az életünkből minden káros és veszélyes dolgot, beleértve a vegyszereket is. Szerencsére találtam egy fantasztikus takarítószert, ami száz százalékban növényi alapanyagokból készült. Emellett sokkal többet járok biciklivel, jógázom, valamint csak bioélelmiszereket fogyasztunk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.