Caramel felesége, Szilágyi Szilvia elárulta, mennyire változtatta meg a család életét kislányuk, Szofi betegsége.

Tavaly diagnosztizáltak leukémiát Caramel 4 éves kislányánál. Akkor a szülők senkinek sem voltak hajlandóak beszélni Szofi állapotáról, az énekes felesége még a közösségi oldalról is eltűnt a kezelések idejére, hogy csakis a gyermekére tudjon koncentrálni. Szilágyi Szilvi most a Lokálnak adott interjút. Beszélt arról, hogy szépen-lassan kezd minden visszatérni a régi kerékvágásba.

A betegség óta teljesen másképp látom a világot. Rájöttem, hogy meg kell becsülnünk azt, ami körülvesz bennünket, és nagyon kell rá vigyáznunk. (...) Ki kell pihennem az elmúlt évet. Szép lassan minden a régi, újra aktív vagyok a közösségi oldalamon, bár sokszor könnyebb lenne anélkül. Szörnyű, ami velünk történt, mégis azt érzem, hogy a betegség idején nyugodtabb volt az életem.”

Szilágyi Szilvia életét megváltoztatta kislánya betegségeForrás: Isntagram/sylviszilagyi

Szilágyi Szilvi azt is elárulta, miként változtatta meg életüket Szofi betegsége.

Az egész család életmódot váltott. Száműztünk az életünkből minden káros és veszélyes dolgot, beleértve a vegyszereket is. Szerencsére találtam egy fantasztikus takarítószert, ami száz százalékban növényi alapanyagokból készült. Emellett sokkal többet járok biciklivel, jógázom, valamint csak bioélelmiszereket fogyasztunk.”