Kicserélteti szilikonját Köllő Babett, nagyobb ciciket akar

Forrás: Köllő Babett/Instagram -
plasztikai műtét Köllő Babett szilikonmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint tíz éve feküdt kés alá Köllő Babett, hogy teltebb ciciket kapjon. Most úgy döntött, kicseréli nagyobb méretre az implantátumokat. Ezt az egészsége miatt is meg kell tennie.

Köllő Babett anno a legkisebb méretű implantátumot választotta, mivel nem akarta, hogy túlságosan műnek tűnjenek a cicijei, de mégis szerette volna ha nőiesebb idomokat kap.
Ám bizonyos implantátumokat ki kell cserélni néhány év elteltével, mert veszélyes lehet. Babett most úgy döntött, ha már kés alá kell feküdnie, nagyobb cicikre vált.

„Nem akartam irreálisan nagy melleket, mert úgy gondolom, nincs gond a plasztikai vagy szépészeti műtétekkel, ha nem lesz tőlük mű¬anyag az ember. Második alkalommal mindig egy mérettel nagyobbat javasolnak az orvosok, mert az életkor előrehaladtával és a szüléssel megereszkedtek kissé a melleim. Azért is praktikus, mert így nemcsak na¬gyobb, hanem feszesebb is lesz a kebel" – mesélte a Borsnak.

Köllő Babett újra kés alá fekszik. Forrás: Köllő Babett/Instagram

Dr. Molnár Miklós műti majd meg hamarosan. Szeretne felépülni mire elkezdődnek a színházi próbák, szerencsére maximum két hetet vesz igénybe a lábadozás.
Babett felhívná a figyelmet arra is, hogy azok számára, akiknek szilikonmelle van, különösen fontos a szűrővizsgálat, de sajnos sokan ezt nem veszik komolyan.

„Az orvosomtól megdöbbenve hallottam, hogy a szilikonmellel élő nők nagy része nem megy el az éves szűrővizsgálatra, ezért minden lehetséges platformon fel akarom hívni a figyelmet a szűrés fontosságára. Tíz-tizenkét évente amúgy is fokozottan ajánlott kicserélni az implantátumokat, a bennük lévő töltőanyag ugyanis nagyon súlyos egészségkárosodást okozhat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.