Köllő Babett őszinte vallomása: nem csak férfiaktól, nőktől is kapott már szexuális "ajánlatot" - Videó

Forrás: Köllő Babett/Instagram -
üzenetek Köllő Babett videó perverz vallomás erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben sorozat egyik szereplője, Köllő Babett őszintén beszélt az őt ostromló perverz férfiakról, és arról, hogy a gyengébbik nem is szemet vetett már rá.

A színésznő a Szerelemcsütörtök című műsor vendége volt. Az IgazTárs társkereső iroda vezetője, Tóth Kornélia olyan témákat is feszegetett, amikről Babett ezidáig nem, vagy csak nagyon ritkán mesélt.

Babett nem titkolta, hogy a huszonévesek nemiszervüket lefotózva próbálnak vele ismerkedni, de volt már, hogy 14 évesektől kapott ilyen jellegű üzenetet.

„Olyan videót is kaptam már, hogy valaki éles helyzetben elégíti ki magát. Gondolkodtam már azon, hogy az oldalamon képes bemutatót csinálok, pár példával, lefotóztam ugyanis az extrém üzeneteket. Nem is értem, hogy gondolja, ha átküldi a nemiszervét, akkor azt hiszi, egyrészt, hogy még nem láttam ilyet, másrészt, hogy megtetszik és akkor majd találkozunk? Mit akar közölni? Kihagyják a legjobb részt az ismerkedésből, kihagyják azt milyen vágyni valakire"

– mesélte élményei kapcsán Babett, aki az interjúban azt is elárulta, mi a titka jól működő házasságának.

Forrás: Köllő Babett/Instagram

A színésznő nem tagadja, hogy nem csak férfiak, de nők is felajánlkoztak már neki.

„Szoktam válaszolni csajoknak. Elkezdtem válaszolgatni egy lánynak, aki visszakérdezett, hogy volt-e kapcsolatom nőkkel, vonzódom-e hozzájuk? Nem igazán értettem, mire a kérdés. Megnéztem az oldalát és láttam, hogy ő a hölgyekhez vonzódik. Mondtam, hogy neki annyira tetszem, hogy ha egyszer azt gondolnám, akkor elsők közt jelentkezne. (...) Nekem nem a nem, a kapcsolat a fontos."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.