Szörnyű iskolás éveiről vallott Paris Hilton

Forrás: Getty Images -
tinédzser Paris Hilton bentlakásos iskola bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton újdonsült dokumentimfilmjében számol be arról, hogy milyen fájdalmas és szörnyű időszak volt számára, mikor szülei bentlakásos iskolába küldték. 

Paris Hilton nagyon problémás kamaszkort tudhat magáénak, szüleinek nagyon sok fejtörést okozott az örökösnő. Éjszakánként többször is elszökött otthonról, hogy a barátaival bulizhasson. Ezt egyhamar melégelték Paris szülei és 17 éves korában bentlakásos iskolába küldték a fiatal lányt. Több iskolát is megjárt a kamaszlány, a bántalmazások a Utah állambeli bentlakásos iskolában érték.

A kép illusztráció Forrás: IMDb

"Állítólag ez egy iskola volt, de nem az órák voltak középpontban. Attól a pillanattól kezdve, hogy felébredtem, addig amíg le nem feküdtem, egész nap csak az arcomba üvöltöttek, rám ordítottak, folyamatos kínzás volt. (...) És fizikailag bántalmaztak, ütöttek és fojtogattak minket. Azt akarták, hogy a gyerekekben félelmet keltsenek, és annyira rettegjenek, hogy muszáj engedelmeskedniük nekik." - számolt be a People magazinnak a botrányhősnő.

Olyan rosszul viselte az iskolában töltött éveket Paris, hogy hosszú ideig nem is volt hajlandó beszélni a történtekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.