Paris Hilton életében először bevallotta: terrorban tartották

Forrás: Getty Images -
dokumentumfilm Paris Hilton This Is Paris
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton sosem osztott meg különösebben mély infókat magáról, most azonban rászánta magát, és kendőzetlen őszinteséggel vallott a múltjáról. 

This Is Paris címmel készített dokumentumfilmet az életéről, amely bármennyire is meglepő, nem volt fenékig tejfel. A luxuskörülmények között élő celeb sokáig ezt a képet mutatta magáról ám most elárulta, komoly problémákkal küzdött élete során.

Forrás: Getty Images

A filmet szeptember 14-én tervezik bemutatni, de már kiszirvágott egy-két részlet azzal kapcsolatban, hogy mivel fog találkozni a néző. Mint kiderült, egy bentlakásos iskolában 14 éves korában lelki terrorban tartották.

"Ez egy érzelmekkel teli film, amiben öröm volt részt venni. Öröm volt megcsinálni, de közben nagyon ijesztő is. Olyan dolgokról beszéltem, amikről elképesztő nehéz akár egyetlen szót is elmondani" - nyilatkozta az ABC Newsnak Paris.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.