Ma ünnepli 75. születésnapját Nagy Feró

Forrás: mediaklikk.hu/adal2020 -
Beatrice ünneplés Nagy Feró születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
75. születésnapját ünnepeli a nemzet csótánya, Nagy Feró, aki lélekben örök ifjúnak érzi magát. Bár ő nem szívesen emlékezik meg az idő múlására, családja gondoskodik arról, hogy feledhetetlen legyen a születésnapja. 

A Beatrice frontembere, Nagy Feró is érzi, hogy rohamosan szalad az idő, számára is felfoghatatlan, hogy már 75. születésnapját ünnepeli.

"Érdekes, mert számomra ez a 75 most nem csak egy szám, ez bizony már súlyos öregkor! A lelkemben azért még nem érzem magamat annyinak, de ez nem szépít a dolgon, el kell fogadni, megöregedtem"

- meséli a Blikknek Feró.

75 éves lett a Beatrice frontembere, Nagy Feró Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Sok mindent elért az életben a rockzenész, mégis a családjára a legbüszkébb.

"Bár anyám azt szerette volna, ha mérnök leszek, én mégis a rockzenészi életet választottam. Örülök, hogy valóra váltottam az álmomat, és ha nem is túl fényesen, de abból tudtam megélni, amit szeretek. Magánéleti téren pedig a két unokámra vagyok a legbüszkébb, márciusban érkezik a harmadik baba, egy kisfiú, nagyon várom már!" - mondta lelkesen a zenész.

A mostani időszak Feró számára sem könnyű, ő is elkapta a koronavírust, de szerencsére gyorsan felépült belőle.

"Bár két hétig bezárva éltem, nagyjából öt nap alatt lement a vírus. Szerencsére olcsón megúsztam, nem kellett emlékkoncertet szervezni" - mondta nevetve a frontember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.