Koronavírus: Nagy Feró és felesége is megfertőződtek

Fotó: Polyák Attila - Origo -
koronavírus Nagy Feró fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamaron már nem az lesz hír, hogy valaki elkapta a vírust, hanem az ha még nem. A sztárokat sem kíméli a járvány, most pedig Nagy Feróékhoz is elért az alattomos Covid-19.

A nemzet csótányának néhány héttel ezelőtt joggal pánikolhatott, hiszen ő és felesége is megfertőződött a koronavírussal. A Beatrice frontembere az elmúlt időszakban egy titkos projekten dolgozott, így ennek a munkának „köszönheti", hogy feleségével átestek a járványon.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„A forgatáson kiderült, hogy az egyik kolléga megfertőződött, így mindenkin elvégezték a tesztet. Akkor közölték velem, hogy bár óvatos voltam, én is beteg vagyok. A feleségem is elkapta a kórt, így együtt szenvedtük végig ezt az időszakot. A kedvesem sokkal rosszabbul viselte a fertőzést, több pihenésre volt szüksége. Szerencsére három-négy nap alatt átment rajtunk. Kisebb pánikba estem, mégiscsak egy világjárványról beszélünk!" - nyilatkozta a Star magazinnak Feró, majd hozzátette, hogy láza egyáltalán nem volt, kissé fáradt volt és gyenge, nehezére esett a mozgás, ezért sokan pihent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.