Cooky váratlan bejelentést tett: életében először ezt fogja tenni - Videó

futball foci Eb 2021 szurkolás videó Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky ízig-vérig szenvedélyes focirajongó, aki már 5 éves kora óta rajong a futballért. Francia létére természetesen eddig a franciáknak szurkolt, most azonban valami megváltozott benne.

Cooky a TV2 Mokka műsorában mesélt arról, hogy életében először a magyaroknak fog szurkolni a francia-magyar focimeccsen.

Szerinte a franciák már sok mindent elértek, úgyhogy most a magyarokon a sor.

Egy ilyen ország, amelynek ilyen fantasztikus szurkolói vannak és ilyen erős lázban ég, megérdemelné a sikert.

Cooky is kint lesz a stadionban, magyar barátaival fog szurkolni. Már most libabőrös, ha csak eszébe az a fantasztikus hangulat, amely a magyar focimeccseken szokott uralkodni. A műsorvezető egyébként már 5 évesen is imádta a focit és csaknem 20 évig kapus volt egy kisebb csapatban.

A portugál-magyar meccsen is fantasztikus volt a hangulat, tele volt a Puskás Ferenc stadion lelkes szurkolókkal. Több híresség is posztolta közösségi oldalára, hogy focilázban ég.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.