Nagy nap ez a mai, hiszen 18:00-kor veszi kezdetét a portugálok elleni Eb-meccs. Sok magyar híresség a helyszínen drukkol a magyar válogatottnak.

Több híresség is posztolt közösségi oldalára, Budapest utcáit pedig megbénították a szurkolók, focilázban ég az egész ország. 

Akadnak, akik a helyszínen nézik végig a portugálok elleni mérkőzést, Sváby András is köztük van: a műsorvezető nagy fiával, Petivel látogatott el a mérkőzésre:

Deniz egyedül pózol a stadionban készült szelfin, amihez ennyit fűzött:

Egy emberként előre!

Az immár kétgyermekes Hódi Pamelaférjével, a focista Tóth Bencével otthonról szurkol  a magyar válogatottnak, Kasza Tibi felesége, Manker pedig egy 2016-os fotóval üzent a fiúknak.

Tücsi nem vette félvállról a drukkolást, és a helyszínen, piros fehér zöld zászlót festve az arcára izgulja végig a mérkőzést:

Tápai Szabina pedig még kora délután jelentkezett be egy piros, Magyarországos pólóban az Instagramon, és ezt írta:

Szerintem már az egész ország lázban ég. Magyarország összefog. Valamelyik nap láttam a 2016-os eseményekről egy dokumentum filmet, ahol mostani és akkori válogatott játékosok is nyilatkoztak. Á libabőröztem. Hajrá magyarok!  

A stadionban szurkol még Nagy Dani, az Exatlon egykori nagy esélyese feleségével, Ramónával:

A Sztárban Sztár egykori versenyzője, az aranytorkú Miss Mood pedig egy igen szexi, piros, fehér, zöld szettben szorít a magyar válogatott sikeréért:

 

Egy helyen minden, ami foci Eb!
Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára.