2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Borzalmas látvány! Ez a fiatal lány akkorára töltette a száját, hogy már képtelen becsukni - Fotók

fotó lány plasztika száj hatalmas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves fiatal lány, Andrea hialuronsavval töltette fel ajkait, ami az elmúlt évek során már akkora lett, hogy a száját képtelen becsukni.

A bolgár Barbie, Andrea Ivanovna hatalmas ajkai miatt került a reflektorfénybe, amelyek mostanra akkorák lett, hogy a fiatal lány képtelen becsukni a száját.

Andrea Ivanova első alkalommal 2018-ban hialuronsavval töltette fel az ajkait. Jelenleg havonta kap hialuronsavas feltöltést, körülbelül 270 dolláros áron (ami átszámítva körülbelül 82 ezer forint), de ez nem akadályozza meg abban, hogy folytassa a kezeléseket.

"Az injekció után nehéz volt az evés, és pár nap után még nehezebb lett. Azt hiszem, szépek az ajkaim, szeretem őket. Nem vagyok benne biztos, hogy a világ legnagyobbjai, de azt gondolom, biztosan a legnagyobbak között vannak"

- mondta a Daily Mailnek korábban.

Andrea mindig arra vágyott, hogy különleges legyen és kitűnjön a tömegből. Emiatt nemcsak az ajkait, hanem a melleit is megnagyobbíttatta.

"A hatalmas ajkak mellett, szilikonmelleim is vannak, 600 köbcenti mindegyikben, összesen 1200 köbcenti. Emellett több sminket viselek, kedvelem a sötét, feltűnő sminket, póthajat és nagy szempillákat. Szeretem az excentrikus, extravagáns kinézetet"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.