Köllő Babett szerint a mai fiatalok túlzásba viszik a szépség hajszolását. Pedig az Instagram sztárjai sem úgy néznek ki a valóságban, mint a szétretusált fotókon. 

 

Köllő Babett szerint nagyon szomorú, hogy a mai fiatalok a tökéletes külsőt hajkurásszák és sokan fotóval a kezükben mennek a plasztikai sebészhez, mert konkrét elképzelésük van arról, hogy szeretnének kinézni - írja a Bors.

Látsz egy csomó szép nőt, de mindegyik ugyanolyan. Lufimellű, póthajat viselő, feltöltött szájú, egyforma nőkről van szó"

- nyilatkozott Babett, aki szerint a túlzásba vitt plasztika inkább öregít, mint fiatalít, ráadásul elveszik az emberből az, ami egyedi és különleges. 

Köllő Babett  beszólt az agyonplasztikázott nőknek.Fotó: Deák András/sajtoszoba.tv

A luxusfeleség már betöltötte a 42. életévét, de csinosabb, mint valaha. Szerinte 40 felett az ember már csak önmagának akar megfelelni, van bátorsága változtatni, kilépni egy rossz kapcsolatből és elfogadni önmagát olyannak, amilyen. 

Sajnálom ezeket az egyenfejű csajokat, később nagyon komoly problémáik lesznek. Szerintem Claudia Schiffer és Quasimodo között van egy mezsgye, ahol mi, emberek létezünk."

Babett szerint az agyonfilterezett képek is nagyon károsak tudnak lenni, hiszen senki sem úgy néz ki az életben, mint az Instagramon. Ez még nehezebbé teszi, hogy elfogadjuk önmagunkat. Mindenesetre lányában is próbálja erősíteni, hogy úgy csodálatos és gyönyörű, ahogy van, hátha nem esik bele édesanyja hibáiba.