Köllő Babett beszólt az agyonplasztikázott nőknek: "Sajnálom ezeket az egyenfejű csajokat"

önelfogadás Köllő Babett plasztika szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett szerint a mai fiatalok túlzásba viszik a szépség hajszolását. Pedig az Instagram sztárjai sem úgy néznek ki a valóságban, mint a szétretusált fotókon. 

Köllő Babett szerint nagyon szomorú, hogy a mai fiatalok a tökéletes külsőt hajkurásszák és sokan fotóval a kezükben mennek a plasztikai sebészhez, mert konkrét elképzelésük van arról, hogy szeretnének kinézni - írja a Bors.

- nyilatkozott Babett, aki szerint a túlzásba vitt plasztika inkább öregít, mint fiatalít, ráadásul elveszik az emberből az, ami egyedi és különleges.

Köllő Babett beszólt az agyonplasztikázott nőknek. Fotó: Deák András/sajtoszoba.tv

A luxusfeleség már betöltötte a 42. életévét, de csinosabb, mint valaha. Szerinte 40 felett az ember már csak önmagának akar megfelelni, van bátorsága változtatni, kilépni egy rossz kapcsolatből és elfogadni önmagát olyannak, amilyen.

Babett szerint az agyonfilterezett képek is nagyon károsak tudnak lenni, hiszen senki sem úgy néz ki az életben, mint az Instagramon. Ez még nehezebbé teszi, hogy elfogadjuk önmagunkat. Mindenesetre lányában is próbálja erősíteni, hogy úgy csodálatos és gyönyörű, ahogy van, hátha nem esik bele édesanyja hibáiba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.