Halálközeli élményről számolt be a nő: fentről látta a testét és találkozott Istennel is - elárulta, milyen volt

Forrás: Shutterstock -
túlvilág frontális ütközés angyalok látomás halálközeli élmény spiritualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tricia Barker felidézte halálközeli tapasztalatait, amik során elhagyta a testét, majd a mennybe került és bár szívesen ott maradt volna, egy hang ráparancsolt, hogy térjen vissza a Földre. 

Tricia Barker egy frontális balesetnek köszönhetően került a műtőasztalra, ahol csaknem elvérzett, amikor a sebészek az összetört gerincét műtötték. A nő egyszer csak azt vette észre, hogy már fentről nézi a testét és szüleit is látta a váróteremben. Amikor letekintett a műtőasztalra, nem értette, miért van ott az a sok vér. Ekkor fényes, intelligens lények jelentek meg körülötte, akik azt a telepatikus üzenetet küldték felé, miszerint minden rendben lesz - írja a Daily Star.

A nő kiszállt testéből, majd fényes lények jelentek meg körülötte, akiket angyaloknak hitt. Forrás: Shutterstock

Amikor a monitoron megjelent a vízszintes vonal, már biztos volt abban, hogy meghalt és úgy döntött, ezt nem akarja látni. A váróban még látta elkeseredett szüleit, majd az égbolt felé repült, ahol elmondása szerint érezte egy olyan tudat jelenlétét, amit "Isten fényének" írt le. Gyerekkori képek és emlékek villantak fel az agyában és földöntúli szeretet árasztotta el belsőjét.

- mesélte Tricia, aki nem szeretett volna visszajönni a Földre, egészen addig, amíg egy hang rá nem parancsolt, hogy térjen vissza és tanítson a Földön!

Három napig még az intenzív osztályon maradt, majd négy-öt hónapig az egész testét gipszbe helyezték, hogy felgyógyuljon súlyos gerinc- és belső sérüléseiből, de továbbra is érezte az angyalok jelenlétét, amik állítása szerint segítettek neki a felépülésben.

A koronavírus kapcsán sok magyar sztárnak is voltak halálközeli élményei:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.