halálközeli élmény koronavírus Kovács Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes elárulta, nagyon nehezen gyógyult meg a koronavírusból, hat hétig küzdött a betegséggel. Kovács Ákos többször kapott fulladásos rohamot, és bevallotta, halálközeli élménye is volt.

Kovács Ákos is átesett a koronavíruson, ám sajnos ő azok közé tartozott, akiket nagyon ledöntött a lábáról a betegség. Az énekes hat hétig küzdött a fertőzéssel, még halálközeli élménye is volt.
Ákos YouTube csatornáján válaszolt néhány rajongói kérdésre, például, hogy kapott-e a vakcinát.

„Nem kaptam vakcinát, hanem átestem ezen a betegségen. Na, most azért csókoltatnám azokat ehelyütt, akik szerint nincs ilyen betegség. Hát, lehet, hogy nincs, de nekem azért hat hetem benne volt, egy-két fulladásos halálközeli élménnyel, úgyhogy nem kívánom senkinek.

Hogyha ez az oltás segít - én nem tudom, nem vagyok szakértő - akkor lehet, hogy ez lesz a megoldás. Vagy át kell égni rajta, de túl sok barátom van, aki érintett, van olyan ismerősöm is, aki élet és halál között van emiatt. Nem tudom, mi a megoldás. Lehet, hogy én kaptam a nagyobb kegyelmet azzal, hogy megbetegedtem és valahogy túllettem rajta" – mesélte az énekes a videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.