Így ne hízz vissza nyaralás közben és után!

Forrás: -- -
diéta fogyás hízás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyaralásig szinte sanyargattad magad, hogy szuperül mutass a bikiniben? Miért ne tennéd meg a minimumot, hogy ne jöjjön vissza az összes leadott plusz kiló azonnal?

A nyaralásra bomba formába hoztad magadat, de már a hazafelé vezető úton érzed, hogy a farmer sort már kényelmetlen?

Így ne hízz vissza nyaralás közben és után! Forrás: --

Íme három egyszerű tipp, miként ne hízz vissza se nyaralás közben, se utána:

  • Az all inclusive nem azt jelenti, hogy egyél annyit, amennyi beléd fér. Hiába fizettél többet azért, hogy egész nap ihass és ehess, ezt nem kell mindenáron kihasználnod. Amennyiben megéhezel a főétkezések közben, egyél hideg, natúr joghurtot, zöldségeket nyersen, ezek egyébként is jobban esnek a forróságban, mint egy főttétel.
  • Egyél kevesebbet. A svédasztalnál állva többféle ételt is megkívánsz? Egyél mindből, de csak keveset, így összességében olyan lesz, mintha egy nagy adagot ennél.
  • Víz, víz, víz. A cukros üdítők, és szirupos koktélok helyett inkább igyál minél több vizet. Ebben nincs kalória, de segít a hidratálásban. Amennyiben megkívánnál egy kis alkoholt, válassz a száraz italok közül.

Ez is érdekelhet: Három szupergyors diéta: Így fogyj le gyorsan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.