Már itt  a nyár, de úgy érzed, van rajtad pár kiló felesleg? Semmi pánik! Itt van három gyors diéta, melyekkel pár nap alatt leadhatsz pár feles kilót.

Metropolitan diéta

A New York-i Metropolitan operaénekesnője által híressé vált diéta lényege, hogy pár nap alatt hirtelen tudsz fogyni. Lényege, hogy nagyban visszaveszel az elfogyasztott kalória mennyiségéből. Ebédre és vacsorára könnyű, natúr húst egyél, napközben pedig gyümölccsel tartsd a helyén a vércukorszinteted.

Fogyj levessel!Forrás: Thinkstock

1000 kalóriás levesdiéta

Rengetegféle levest lehet készíteni, így ez a diéta nem lesz egyhangú. Ami fontos, hogy az egész napi kalóriamennyiség ne haladja meg az ezret.

Zabkásadiéta

Naponta akár egy kilótól is megszabadulhatsz. Az ötnapos diéta lényege, hogy étkezéseid fő részét a zabkása tegye ki, ami a gyomorba érve megduzzad, így hosszabb ideig leszel jóllakott, a rostnak köszönhetően gyorsul az anyagcsere. Ám ebben az időben a cukor tiltólistás.

Ezek a diéták nem alkalmasak arra, hogy hosszútávon alkalmazd őket. A tartós és egészséges fogyást csak életmódváltással lehet elérni.

Forrás: Reblog

 Ez is érdekelhet: Csupán egy apróságra kell figyelni minden nap, és magától elindul a fogyás