2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Kiszámolták, mennyi pénz üthette Berkiék markát a szülés közvetítésével

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
szülés Berki Mazsi élő közvetítés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas összeg folyhatott be a sokakat megbotránkoztató élő közvetítésből.

Az elmúlt két hétben mindenki számára beszédtémát szolgáltatott a Berki-házaspár. Voltak, akik izgatottan várták a gyermek megszületését, másokat azonban megbotránkoztatott az az ötlet, hogy a születést élőben, pénzért közvetítik majd.

A világon nem egyedülálló, de a hazánkban példa nélküli eset rengeteg embert megmozgatott. Berki Krisztián maga árulta el, hogy 50 országból 195 ezren voltak kíváncsiak az intim pillanatra. A hatórás közvetítés nem került sokba, 1490 forintot kértek csak érte. Ha valóban ennyien voltak kíváncsiak a szülésre és mindannyian kifizették az összeget, akkor majdnem 300 milliió forintot kereshetett a pár - számolta ki a Pénzcentrum.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

A képet azonban árnyalja, hogy a közel 200 ezres szám lehet, hogy csak a weboldalt megtekintők száma, akik nem biztos, hogy mind ki is fizették az 1490 forintot. A szülést közvetítő felületen korábban még csak 76 ezer látogató volt olvasható a Blikk szerint, de ennyi előfizetővel számolva is busás összeget vihettek haza Berkiék: 113 millió forintot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.