"Nem pénzért áruljuk Mazsi szülését" - Berki Krisztián reagált a rosszindulatú kommentekre

TV2 -
szülés Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta kiderült, hogy Berki Krisztián és felesége, Mazsi élőben közvetítik az első közös gyermekük világrajövetelét, rengeteg támadást kaptak a közösségi oldalaikon. Az apuka most reagált a rosszindulatú kommentekre.

Berki Krisztián és Mazsi már korábban eldöntötték, hogy élőben közvetítik közös gyermekük születését, amit abban az esetben nézhetnek végig a rajongók, ha kifizetik az 1490 forintos díjat. Mikor ez kiderült, sokan fejezték ki felháborodásukat a döntéssel kapcsolatban.

"Nem pénzért áruljuk Mazsi szülését, a második lányom érkezését"

- mondta határozottan a Borsnak Krisztián, reagálva a negatív véleményekre.

A leendő kétgyermekes apuka továbbá elmondta, hogy a szülés három szakaszos tartalomban lesz elérhető. Ezek közül két szakasz bárki számára elérhető lesz. Ezek azok a pillanatok lesznek, amikor kocsiba ülnek és beszáguldanak a kórházba, és ingyen lehet nézni a vajúdás pillanatait is.

"Nem pénzért áruljuk Mazsi szülését" - Berki Krisztián reagált a rosszindulatú kommentekre TV2

"Azonban pontosan azért, hogy a rosszindulatú, keserű trollokat ki tudjuk zárni, ezért magán a világrajövetelen már csak azok a kedves rajongóink és követőink vehetnek részt, akik a jelképes 1490 forintos összeget befizetik"

- magyarázta el Berki.

Mazsi pedig arra kér mindenkit, hogy imádkozzanak érte és küldjék neki az energiát.

"Azokhoz az anyákhoz vagy leendő édesanyákhoz szólok, akik már átélték vagy szeretnék átélni a szülés örömeit. Bármennyire is fájdalmas lesz az a pár óra számomra, mégis örömként készülök rá, hisz Isten megajándékozott egy gyermekkel, amelyre mindig is vágytam. Én egyet szeretnék kérni azoktól, akik velünk lesznek, hisz sokan tudják, mennyire fontos ilyenkor az Összefogás: Mondjátok egy imát, és küldjétek az energiát, én pedig a kérem a Földanyát, hogy segítse utunkat"
- mondta a kismama.

"Megérett a világ a pusztulásra" - Kárpáti Rebeka beszólt Berki Krisztiánéknak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.