Pásztor Anna válása után két évvel vallott élete egyik legnehezebb időszakáról

Forrás: Pásztor Anna, Instagram -
válás gyerekek család Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Pásztor Anna és férje különváltak, gyermekeik érdekében próbálnak továbbra is egy családként működni.

Tavaly decemberben derült ki, hogy Pásztor Anna élete egyik legnehezebb időszakát éli, ugyanis elváltak férjével.

A válás óta ugyanúgy közösen nevelik a gyerekeiket, és igyekeznek több közös programot is csinálni négyesben. Bár az életük átalakult, igyekeznek családként működni, és félretenni a múlt problémáit.

"A gyerekek apukájával igyekszünk figyelmesek és türelmesek lenni egymással, a múlt problémáit félretesszük. Közel 30 évig együtt voltunk, a két gyerekünk összeköt minket, örökre egymás életének részei maradunk. A gyerekeimnek is azt mondom: attól, hogy különváltunk, apa és anya számukra továbbra is egy család" - nyilatkozta Pásztor Anna a Best Magazinnak.

Pásztor Anna Forrás: Pásztor Anna, Instagram

Anna fontosnak tartja, hogy gyermekei lelki egészsége megmaradjon, de nem szavakkal okítja őket, mivel úgy gondolja, hogy ők, felnőttek sem tudnak semmi biztosat.

"A legjobb, amit tehetek, az, ha úgy élek, hogy boldogságot, szabadságot és igazságot sugározzak. Ők ezt látják, és ha akarják, példaként követik" - tette hozzá az énekesnő, hozzátette, hogy ő is tanul a gyermekeitől, méghozzá higgadtságot és türelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.