Magánéletéről vallott Pásztor Anna: "Ilyen alkalmakkor neki is volt kapcsolata és nekem is, el is mondtuk egymásnak. Külön élünk, de ő életem szerelme"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szerelem Life TV magánélet Hajdú Péter Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna a Life TV Frizbi forgatásán beszélt Hajdú Péternek magánéletéről. Az énekesnőt megviselte szakítása gyerekei édesapjával és a mai napig jóban vannak. 

"Az volt a helyzet, hogy nagyon sokszor mentünk külön országba. Én tanulni, ő dolgozni, mint mérnök. Akkor még nem voltak gyerekek, és ahelyett, hogy azt mondtuk volna, hogy ha ő négy évre kimegy dolgozni, vagy én három évre tanulni, hogy együtt maradunk és hűségesek leszünk. Inkább azt mondtuk, hogy menjél, beszéljünk néha, mindenki szabad, és ha visszajössz, és még mindig monogám vagy és szeretnénk együtt lenni, akkor együtt leszünk. Ilyen alkalmakkor neki is volt kapcsolata és nekem is, el is mondtuk egymásnak. Ismertem is az egyik barátnőjét" - emlékezett vissza Anna, és hozzátette, hogy háromszor kezdték újra és a szakítás óta is nagyon jóban vannak.

"Külön élünk, de ő életem szerelme" - vallotta az énekesnő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.