Teljesült a rajongók álma: újra összeállt a Crystal!

Forrás: TV2 -
Szerencsekerék Kasza Gábor Lajtai Kati Crystal Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra összeállt a Crsytal. A 11 évvel ezelőtt megszűnt zenekar azonban nem a nagy visszatérést jelentette be. Kasza Tibi, Kasza Gábor és Lajtai Kati triója csupán egy, kivételes alkalomra állt össze.

A Crystal együttesnek olyan magyar poptörténelmet író slágereket köszönhetünk, mint a Két kutazó, a Fújja el a szél és a Te vagy a jel. Most a TV2 Szerencsekerék című vetélkedő szilveszteri adásában léptek fel újra, de ez sajnos nem jelenti, hogy újraindul a zenekar - írja a Blikk.

"Abszolút nosztalgikus hangulatba kerültem" – árulta el Lajtai Kati a felvétel után.

Teljesült a rajongók álma: újra összeállt a Crystal Forrás: TV2

"Tizenegy éve volt utoljára ilyen, hogy próbáltunk. Még a forgatás előtt délután. Utána meg is állapítottunk, hogy az egész olyan élmény volt, mintha épp csak tegnap jöttünk volna le a színpadról. Egy ez önfeledt múltidézés volt, nagyon jól esett – folytatta az énekesnő, aki egykori zenekari társa, Kasza Tibi mellett szintén a TV2-nél dolgozik.

Ő az énektanára a csatorna műsorainak, így rendszeresen láthatjuk képernyőn. Énekesnőként azonban kevesebbszer láthajuk, a Crystalt pedig a múltja részeként kezeli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.