Damu Roland után hatalmas adósság maradt, sok kollégának, barátnak tartozott nem kicsi összegekkel. Azok, akik egykor segítettek rajta, már nem fogják visszakapni a pénzüket.

Egy közismert színész árulta el a Blikknek, hogy Damu százezer forinttal tartozott neki:
"Még évekkel ezelőtt kért kölcsön százezer forintot, de sosem tudta megadni. Nem csak nekem tartozott, úgy tudom, többektől kért kisebb-nagyobb summát. Persze, a neki adott pénzt már nem tudom senkin számonkérni, elengedtem, lemondtam róla. Isten nyugosztalja Rolandot!"

Damu Roland hatalmas adósságot hagyott maga utánForrás: MTI/Kovács Tamás

Damu Roland évek óta nem fizetett gyerektartást kislánya, Maja utána. Albértletben élt, nem voltak értékes ingóságai, a lap úgy tudja, csak adósságot hagyott maga után. A hatalmas tartozások így a gyermekre és a színész feleségére, Edinára szállnak. Ám a lap által megkérdezett ügyvéd szerint kizárólag adósságot nem lehet örökölni, ám ha mégis, akkor az örökös lemondhat az örökségről. Ebben az esetben a tartozás az államra száll, és az is csak a hagyaték értékéig felel érte, vagyis nem lesz behajtható.

Damu Roland sosem fizetett gyerektartást, ezért pert is indított a kis Maja gyámja, Edina testvére, ám a többmilliós összeghez már nem fognak hozzájutni. Damu feleségét, Edinát és családját senki sem értesítette a színész haláláról, az újságokból tudták meg, mi történt.