Nagymama lett a hetvenes évek sikeres magyar fotómodellje, Rák Kati

nagymama kisbaba Rák Kati Duna TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rák Kati nagymama lett: nevelt lányának, Klárinak megszületett az első gyermeke. A büszke nagymama a Duna TV-n jelentette be az örömhírt.

"Három kislányunk van, az első Klári, akit a férjem hozott az előző házasságából, őt egyéves kora óta neveljük együtt, a második Sári, a legkisebb pedig Barbara Bianka. Mindhárom gyerek gömbölyűen, testvérként nőtt fel. Soha nem volt nehézség számunkra a mozaikcsalád, a lányok édestestvérként nevelkedtek. Klári és Sári is külföldön él, sikeresek a szakmájukban, de az anyai szívem megszakad, amikor elmegyek az üres szobájuk előtt" - mesélte a 63 éves Kati, aki a Pepsi-Cola reklámarca volt.

Nagymama lett a hetvenes évek sikeres magyar fotómodellje, Rák Kati Forrás: Duna TV

"Két hete született meg az első unokám, egy kisfiú, Jónás, három és fél kilóval, egészségesen. Pont olyan gyönyörű kék szeme van, mint Klárikának. De az idei év nagyon izgalmas lesz, mert a második lányunk, Saci is várandós, így hamarosan kétszeres nagyszülők leszünk" - tette hozzá.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.