Gyorsan növekszik Szilágyi Szilvi pocakja: Caramel kedvese második gyermekével várandós

Caramel baba terhespocak Szilágyi Szilvia Caramel felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és felesége, Szilvia május elején jelentették be, hogy ismét babájuk lesz. A pár élete idillinek látszik, ám a bajok őket sem kerülték el. Első gyermeküknél ugyanis halálos betegséget diagnosztizáltak.

A gyermek azonban legyőzte a rettegett betegséget, a leukémiát. Szilvia élete talán legnehezebb időszakát élte meg ekkor, és senkinek sem kívánja, hogy hasonlón kelljen keresztülmennie. A szörnyű peródius végül jól zárult, és csak még jobban összekovácsolta Caramel családját. A família pedig tovább bővül, ugyanis második gyermeküket várják.

Forrás: Instagram/Molnár Szilágyi Szilvia

A sztárpár nagyon szeretné már a karjaiban tartani a kisbabát, ám még várniuk kell. Szilvi viszont már le sem tagadhatná a várandósságot, és egyre nagyobbra nő a terhespocakja. A hasát nem szeretné elrejteni, és igyekszik olyan ruhadarabokat választani, amelyek nemcsak dekoratívak, hanem kényelmesek is. Legújabb posztjában arról számolt be, hogy mindenhol kutatja a gumis derekú rövidnadrágokat, ugyanis ezekben érzi most a legjobban magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.