Caramel feleségének drámai vallomása: "Halálos betegsége volt a kislányomnak..."

Forrás: Instagram/caramelmusic -
Caramel betegség leukémia Szilágyi Szilvia Molnár Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Embert próbáló időszakon kellett keresztülmennie a népszerű énekesnek, Caramelnek és feleségének. A pár kislánya hároméves volt, amikor leukémiát diagnosztizáltak nála.

Az élet nem most először hozta nehéz helyzetbe Caramel feleségét, Szilágyi Szilviát. Hamar fel kellett nőnie, mivel szüleik korai válása miatt édesanyja egyedül nevelte fel Szilvit és testvéreit.

Kislányának betegsége sok mindenre megtanította a fiatal anyukát, ugyanis kiderült számára, hogy egy szívós, jól terhelhető ember, aki képes erőt gyűjteni a nehézségek és a fájdalmak közepette is.

A betegség megváltoztatta őket Forrás: Instagram/caramelmusic

– idézte a Bors az énekes feleségét, aki Lilu sminkes műsorában beszélt élete talán legnehezebb időszakáról. Hozzátette, hogy ezt igazán csak az értheti meg, aki keresztülment hasonlón.

– zárta szavait az anyuka, aki a műsorban arról is beszélt, hogy tudatosan zárkózik el a tévés szerepléstől, a legnagyobb álma pedig egy saját kis vietnámi étterem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.