Embert próbáló időszakon kellett keresztülmennie a népszerű énekesnek, Caramelnek és feleségének. A pár kislánya hároméves volt, amikor leukémiát diagnosztizáltak nála.

Az élet nem most először hozta nehéz helyzetbe Caramel feleségét, Szilágyi Szilviát. Hamar fel kellett nőnie, mivel szüleik korai válása miatt édesanyja egyedül nevelte fel Szilvit és testvéreit.

Kislányának betegsége sok mindenre megtanította a fiatal anyukát, ugyanis kiderült számára, hogy egy szívós, jól terhelhető ember, aki képes erőt gyűjteni a nehézségek és a fájdalmak közepette is.

Igen, halálos betegsége volt a kislányomnak, amit végigcsináltunk, de az élet megy tovább. Sikerült úgy folytatni az életünket, hogy levontuk a konklúziót és tanultunk belőle, az egész család, és felülemelkedtünk ezen az egészen

A betegség megváltoztatta őketForrás: Instagram/caramelmusic

– idézte a Bors az énekes feleségét, aki Lilu sminkes műsorában beszélt élete talán legnehezebb időszakáról. Hozzátette, hogy ezt igazán csak az értheti meg, aki keresztülment hasonlón.

Ezt nem tudja felfogni az ember, és senkinek sem kívánom, hogy ezt átélje

– zárta szavait az anyuka, aki a műsorban arról is beszélt, hogy tudatosan zárkózik el a tévés szerepléstől, a legnagyobb álma pedig egy saját kis vietnámi étterem.