Janicsák Veca vallomása: "Már lezárult életem korábbi szakasza"

Forrás: -
válás ismerkedés Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca már akkor lezárta a házasságát, amikor megszólalt a válásáról.

Janicsák Veca küzdelmes időszakon van túl, de már nem hajlandó többet szenvedni. Életének egy olyan állomásához érkezett, ahol csupa jóra számíthat, optimistán látja a jövőt – a szerdán megjelenő hot! magazinnak elmondja, miért. Az énekesnő a munkásságáról, az Ébredés című legújabb daláról is beszámol a lapban, amikor pedig a randizás került szóba, sejtelmesen mosolygott. Nem tagadja, hogy aktuális a kérdés az életében, hiszen már rég lezárta a múltat. A nyár pedig a legjobb időszak az ismerkedésre!

Janicsák Veca küzdelmes időszakon van túl Forrás: Origo

"Amikor megszólaltam a válásomról, már lezárult az életem korábbi szakasza. Már akkor készen álltam arra, hogy körülnézzek a világban és boldogan szívjam magamba az életet. Mivel nem sűrűn járok bulizni, szórakozóhelyekre, így nem ez a főcsapásvonal számomra az ismerkedésre" – vallotta be az énekesnő. A cikk folytatásáért keressék a hot! magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.