2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Rubint Rella mindig is fiatal anyuka akart lenni - férjével két gyereket terveznek

Forrás: Rubint Rella/Instagram -
futball Rubint Réka házasság Vasas FC gyerekvállalás egyetem Novothny Soma nehézség karrier Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal sportoló nemrég ment hozzá focista férjéhez, akivel egy fiút és egy kislányt szeretnének, de két fiúnak is örülne. 

A Palikék Világa by Manna legutbbi adásában Palik László Rubint Rellával futott, közben tanulmányokról, karrierrről, gyerekvállalásról beszélgettek.

Rubint Rella és Novothny Soma nemrég házasodtak össze. Forrás: Rubint Rella/Instagram

Rubint Réka unokahúga három országban, Koreában, Cipruson és Németországban élt az elmúlt néhány évben férjével Novothny Somával, aki jelenleg a Vasas FC labdarúgója. Összességében, ha újra költözniük kellene, Koreát választanák, de a fiatal sportolónő jobban örülné, ha Magyarországon maradnának.

Rella elmondta Palik Lacinak, hogy férje karrierje mindig is előnyt élvezett és élvez, ha minden stimmel vele, akkor következik ő: „Én azért mindig egy kicsit hátrébb vagyok, amikor a szerződéseket nézzük. Az első Soma, a legfontosabb az, hogy olyan csapata legyen, ami jó, ahol jól érzi magát, jó az edző, jó a csapat, jó a fizetés. És utána jövök én. De olyan helyre nem mentünk, és nem is mennénk soha, amire azt mondom, hogy biztos, hogy nem. Mindig megkérdez, mindenben együtt döntünk."

A gyerekvállalással kapcsolatban azt mondta, hogy bár mindig is fiatal anyuka akart lenni, de azért a gyerekvállalást még picit tolná, mert az egyetemet nagy stressznek érzi, aminek nem szeretne kitenni egy babát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.