Rubint Rella az Instagram-oldalán, egy követője kérdésére válaszolva árulta el, mennyire megviseli, hogy állandóan költözködnek.

Rubint Rella és szerelme, Novothny Soma nemrég házasodtak össze. Életük egyik legfontosabb napja után a friss házasok fogták magukat, és meg sem álltak egészen Zanzibárig, ahol a nászútjukat töltötték.

Rella és Soma kapcsolatuk alatt rengetegszer költöztek, év elején németországi életüket feladva Ciprusra költöztek, hiszen Soma profi focistaként oda megy, ahol épp leigazolják, kedvese pedig követi őt. Június közepén kiderült, hogy a budapesti Vasas csapatához igazol, így a párnak újra költöznie kell. Az egyik követője azt kérdezte Rellától, hogy bírja a sok költözést, amire így válaszolt:

„Őszintén? Szörnyen. Borzalmas. Ha már van egy lakás, igazából izgalmas berendezni, feltérképezni a helyet, de ameddig nincs, az az átmeneti állapot katasztrófa. Megszámolni nem tudom, hány bőrönd, doboz van három különböző városban. Már azt sem tudom, milyen cuccaim vannak. Ugyanazt a 10 pólót cserélem a 3 rövidnacimmal. Az étkezést és a sportot összeegyeztetni nagyon nehéz. Mindig függsz. Közben teljesítenem kell, vizsgák vannak, de mindig vannak körülöttem és a káosz, az otthonérzet hiánya teljesen elvonja a figyelmem. Munkakeresés, saját projektek... belső feszültséget érzek egyfolytában."

Rella azt is elárulta, hogy nem tudja, hogy végleg itthon maradnak-e: ez még a jövő zenéje.

Forrás: Rubint Rella/Instagram