Hollywoodi tündérmesébe illő videóklip készült Dundika és Majka esküvőjéről

esküvő videó Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a sztárpár számos fotót és videót osztott meg álomlagzijáról, most egy igazán különleges kisfilm készült róluk, melyet elnézve mindenki úgy érezheti magát, mintha részese lett volna a nagy napnak.

Az ózdi hős és a gyönyörű modell tavaly augusztusban mondta ki egymásnak a boldogító igent egy meghitt ceremónián, melyről eleinte alig láthatott fotókat a nagyközönség. Egy profi videós csapatnak köszönhetően azonban virtuális formában most már bárki ellátogathat az esküvőjükre.

A két és fél perces videó a készülődés pillanataitól kezdve a hitvesi csókon át a féktelen bulizásig mindent bemutat a Linkin Parkból ismert Mike Shinoda Happy Endings című számának aláfestésével. A bravúros vágásnak köszönhetően egészen úgy érzi magát a néző, mintha a dal hivatalos videóklipjét látná maga előtt, nem pedig egy privát esküvői felvételt. A klip a rajongók tetszését is elnyerte: immár majdnem 1500-an kedvelték és rengetegen dicsérték azt a kommentszekcióban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.