Sztárdömping Majkáék esküvőjén: Tilla a menyasszony és a vőlegény ruhájáról posztolt - Fotó

Majoros Hajnalka Holdampf Linda Tilla Majka Ördög Nóra Majoros Péter Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla is jelen van Majka és Hajni esküvőjén: a műsorvezető elmondta, mit szólt, amikor meglátta az ifjú párt.

Egyre több híresség posztol az év esküvőjéről. Majka és Dundika feltehetően már kimondta a boldogító igent, és perceken belül kezdetét veszi a vacsora, majd a reggelig tartó mulatozás.

Tilla Hajós Andrással, Ördög Nórával és az ifjú pár szépségéért felelős Holdampf Lindával és Vörös Katival közös fotót posztoltak - utóbbiak felelősek azért, hogy Hajni és Majka úgy tündököljön, akár egy herceg és egy hercegnő. A mindig poénkodó műsorvezető megmutatta, mit szóltak a menyasszony, illetve a vőlegény ruhájához:

Ördög Nóra Majkáék esküvőjéről posztolt: itt mondják ki a boldogító igent - Fotóhttps://www.life.hu/eletmod/20210828-ordog-nora-majkaek-eskuvojerol-posztolt-itt-mondjak-ki-a-boldogito-igent-foto.htmlhttps://www.life.hu/eletmod/20210828-hoppa-majoros-hajni-nem-hofeher-ruhaban-megy-hozza-majkahoz-foto.htmlhttps://www.life.hu/eletmod/20210828-hoppa-majoros-hajni-nem-hofeher-ruhaban-megy-hozza-majkahoz-foto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.