2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
Zsidró Tamás szerelem sztárfodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban mi is írtunk arról, hogy Zsidró Tamásra újra rátalált a szerelem. A sztárfodrász szívét ezúttal egy civil hölgy rabolta el, és végre azt is megmutatta, ki a szerencsés.

Zsidró Tamás az Inspiráló Nők gálaestjén jelent meg először a nyilvánosság előtt új párjával. A gyönyörű hölgy civil, ezért sem mutatkoztak ezidáig nyilvánosan. A Hot! magazin információi szerint a háromgyermekes apuka és szerelme régebb óta ismerhetik egymást, de csak idén nyáron kerültek közelebb egymáshoz.

„Nyár óta együtt hódoltak a kedvenc hobbijuknak, a balatoni vitorlázásnak. Úgy vélem, azóta új szintre lépett a kapcsolatuk, hisz már korábbról, baráti körből ismerték egymást. Szerintem már év eleje óta együtt vannak" – mondta a lapnak az informátor.

„Mindketten éltek már házasságban, nem a papír a lényeg! Sokkal többet jelent a harmónia, a nyugalom és az, hogy a párja jól kijön Tamás három fiával. A legnagyobb, Dominik idén házasodott, a hölgy az esküvőn is jelen volt Tamás oldalán"

– árulta el az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.